O NAS

VitaHemp. Podjetje z zdravim razvojem. Podjetje z zdravim razmišljanjem. Podjetje z zdravo logiko. Podjetje z zdravim pogledom v prihodnost.


Stres, izgorelost, naraščajoče številno bolnih ljudi, depresija in še mnogo tegob današnjega časa so nas pripeljale k temu, da sami pogledamo v naravo in najdemo učinkovite rešitve. Presenetljive lastnosti konoplje na praktično vseh področjih: zdravje, lepota, dobro počutje, so nas prepričale, da ustanovimo podjetje in zagotovimo lasten razvoj in proizvodnjo visoko-kvalitetnih izdelkov iz industrijske konoplje. Tako je nastalo podjetje VitaHemp d.o.o.! Zagotavljanje kvalitete po najvišjih EU standardih so naš osnovni cilj. Z našimi kooperanti imamo nadzor nad celotnim procesom proizvodnje. Uporabljamo izključno legalno 100% ekološko industrijsko konopljo (Cannabis sativa L. var. Sativa).

Daja & Branko Šetinc

Ustanovitelja & lastnika

Sem Daja Šetinc, ustanoviteljica in lastnica VitaHempa. Z možem Brankom s srcem in dušo čutiva in delava v podjetju. Že leta naju zanima šport, zdrava prehrana, narava, stik z dobrimi ljudmi, ki iščejo zdravje, in zdravo. VitaHemp mi je prišel naproti v trenutku, ko sem iskala nove poti, nove izzive. Konoplja je pri nas še vedno premalo uporabljena in nekateri ljudje se jo bojijo. Vendar nam zgodovinski zapisi potrjujejo njeno uporabo že veliko pred našim časom. V želji, da konopljine izdelke približava ljudem, jih osvestiva, jim ponudiva nekaj zdravega in drugačnega, sva z možem in ekipo razvili in postavili na trg piškote in prigrizke, ki konopljo povzdignejo in ji dajo mesto, ki ji pripada. Čaji, s katerimi se poleti osvežimo, pozimi pa crkljamo ali pa jih pijemo le zato, ker se zavedamo, da nam nosijo sporočilo zdravja in dobre energije, so narejeni ročno in iz najboljših sestavin. Želiva si, da prepoznate in sprejmete najboljše in da uživate v naših izdelkih, ki so pripravljeni z lepo, srčno energijo in za ljudi, ki to sprejemate.

Spremlja naju moto »Sprejmi vse dobro, kar naša konoplja nosi v sebi.«

Vesna Janković

Solastnica in ambasadorka

Moje ime je Vesna Janković in sem ambasadorka VitaHempa. Živim in delam v skladu z načeli zdrave prehrane, gibanja in zdravega načina življenja. Kot solastnica VitaHempa je moj cilj, da spoznate in kupujete naše izdelke. Na police dajemo le najboljše in kot uporabnica lastnih izdelkov, si želim, da bi prepoznali kvaliteto in energijo, ki jo imajo naši izdelki.

Moj moto je "Kvaliteta življenja mi je pomembna."

Taja Kaluža

Vodja prodaje

Sem vodja prodaje in najmlajša v ekipi. Vesela sem, da sem dobila priložnost delati z ljudmi, ki skrbijo in ostale ozaveščajo o zdravem načinu življena. Rada se učim, delam, raziskujem in vodim, zato so moje ideje v podjetju cenjene in dobro sprejete. Konoplja me zanima in navdušuje, poleg tega pa je delo razgibano in zabavno.

Moj moto je "Delaj dobro."

Ema Jevnikar

Grafična oblikovalka

Sem Ema Jevnikar, grafična oblikovalka in skrbim za celotno podobo tako VitaHemp podjetja kot VitaHemp proizvodov. Hkrati sem tudi navdušena uporabnica le teh. Z njimi rada eksperimentiram in tako v želji po zdravem prehranjevanju mimogrede ustvarim še kakšen nov recept, ki ga potem z vami delimo na VitaHemp spletni strani ter FB strani in Instagram profilu.

Kreativnost je del mojega vsakdana, zato se držim načela “Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun.”

nedelja, ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, sobota
januar, februar, marec, april, maj, junij, julij, avgust, september, oktober, november, december
Na voljo ni dovolj izdelkov. Še samo [max].
Dodaj na seznam željaPrebrskaj seznam željaOdstrani seznam želja
Nakupovalna košarica

Tvoja košarica je prazna.

Vrni se v trgovino

Dodaj opombo k naročilu Uredi opombo k naročilu
Ocenjena poštnina
Dodaj kupon

Ocenjena poštnina

Dodaj kupon

Koda kupona bo delovala na blagajni