VitaHemp ambasadorji

Vesna Janković

Solastnica in ambasadorka

"Kvaliteta je način življenja." je moj moto in slogan blagovne znamke VitaHemp. Kot solastnica in ambasadorka blagovne znamke VitaHemp lahko zagovarjam zdrav način življenja, kvalitetne produkte in čudovito ekipo. Vse skupaj je združeno v celoto, ovito v to blagovno znamko. Ponosna sem, da sem del zgodbe, o kateri se bo se veliko slišalo."

 

Anja Zorko

Inštruktorica joge,
ustanoviteljica Raaw life & Anamaya yoga studio

"Zame najboljši zdravi prigrizki. Piškotki se odlično priležejo ob kavici, pa super so tudi, ko se zjutraj mudi. Všeč so mi skrbno izbrane sestavine, okus je odličen, poleg tega pa te še nasitijo. Tudi embalaža je res lepa, zato so Dajini hempki tudi odlična ideja za darilo :) Poleg hemkov sem ljubiteljica grizkov, moj najljubši je česen. Pašejo povsod in so super ideja za malico. Pašejo na pikniku, ob filmih, vsepovsod - brez slabe vesti :)

Sama sem ljubiteljica konopljinih semen, ki jih redno uporabljam v svojih solatkah, smoothijih, z veseljem jih dodam tudi granoli. So polna beljakovin, vitaminov in mineralov ter vlaknin in mi zagotavljajo, da so moji obroki res polnovredni in zdravi. Občasno uporabim tudi konopljino moko (npr. za zdrave palačinke), zjutraj redno pijem žlico konopljinega olja (ki je polno omega 3), ob mrzlih dneh pa se pogrejem s konopljinim čajem - meni najljubši je v kombinaciji s kamilico, saj me pomiri in pripravi na kvaliteten spanec."

 

Martina Ambrož

Študentka

"Saj ne vem, a sem jaz našla njih ali so oni mene. Vesolje, pravijo, Ko k nečemu stremiš, te navadno najde kar samo. Rada pišem bloge, še raje pa jem. Z največjim navdušenjem navdihujem - podelim še z vami; ko v nekaj verjamem, me živa sila ne ustavi. VitaHemp postane način življenja. Začne se s čajem v prvi uri dneva. Obsedena z VitaHemp Vital. Z VitaHemp izdelki nasploh. Tako - pristno in čisto zares. Moj moto: Lepota prihaja od znotraj. Si to, kar ješ. Kar vnašaš, se odraža na 'površju' in - seveda, tudi obratno: če skrbimo za svojo zunanjost, se kar boljše počutimo. Imejmo se radi na vseh nivojih."

 

Nastja Javornik

Študentka

"VitaHemp izdelki. Škoda, da jih nisem odkrila že prej. ;) V času, ko sem začela študij, ko je bila včasih moja koncentracija na dnu, bi mi zares prav prišli čaji, konopljini proteini in prigrizki za energijo. Ampak vsekakor, samo da jih poznam zdaj. In zdaj ko jih poznam, so postali vsakodnevno uporabni v moji kuhinji. Čeprav sem vedno znova želela vključiti konopljine proteine v svojo prehrano, mi ob preizkušanju različnih nikakor ni uspelo najti pravih, ki bi res izpolnjevali pozitivne učinke na prebavo, koncentracijo, lase in nohte, a VitaHemp proteini so v tem smislu in tudi v smislu prijetnega okusa po oreščkih več kot presegli moja pričakovanja. Nasti.